|
Реєстрація •
Допомога
• Вхід
|
|
Сьогодні: 09 травня 2025, 14:21
|
Автор |
Повідомлення |
Rita
Місцеві
З нами з: 01 червня 2009, 21:56 Повідомлень: 30 Звідки: Россия
|
 Re: Чи є Бог?
MackGir написав: mark написав: Есть ли Бог? Давайте, так сказать, ближе к телу. Бог є!Тільки не кожен хоче Його пізнати! Ветхозаветный Бог пренеприятнейший персонаж.
|
24 червня 2010, 14:38 |
|
 |
IgorEIBC
Модератор
З нами з: 28 квітня 2010, 02:06 Повідомлень: 658 Звідки: Рівне
|
скорее его пророки такими персонажами были
|
24 червня 2010, 16:36 |
|
 |
Rita
Місцеві
З нами з: 01 червня 2009, 21:56 Повідомлень: 30 Звідки: Россия
|
Пророки тоже.
|
25 червня 2010, 18:54 |
|
 |
basil
Користувач
|
MackGir написав: mark написав: Ага, дед мороз тоже существует. Попробуйте оспорить. Дід мороз казковий персонаж.Не богохульствуйте!Я вірю в Господа Бога! Абсурдна віра
|
27 червня 2010, 19:44 |
|
 |
Wings
Місцеві
|
Багато з тих, кого я знаю погоджуються з тим,що "щось там таки є", але мало хто вірить в описаного в світових релігіях персоналізованого Бога. я наприклад вважаю, що є Доля і в неї абсолютно жіночий характер (судячи по сюрпризам життя). Кастанеда писав про "силу" (також не персоніфіковане явище, яке просто впливає на все в світі). іноді так складаються ситуації, що просто на голову не налазить. сидиш і думаєш, а може дійсно "щось там є".
_________________ як умру, то ... спаліть.
|
02 липня 2010, 12:23 |
|
 |
MackGir
Місцеві
З нами з: 04 червня 2009, 22:47 Повідомлень: 44 Звідки: З України
|
Господь любить вас.Одумайтесь!
_________________ З нами Бог!
|
04 липня 2010, 12:08 |
|
 |
basil
Користувач
|
Wings написав: Багато з тих, кого я знаю погоджуються з тим,що "щось там таки є", але мало хто вірить в описаного в світових релігіях персоналізованого Бога. я наприклад вважаю, що є Доля і в неї абсолютно жіночий характер (судячи по сюрпризам життя). Кастанеда писав про "силу" (також не персоніфіковане явище, яке просто впливає на все в світі). іноді так складаються ситуації, що просто на голову не налазить. сидиш і думаєш, а може дійсно "щось там є". свою долю людина кожен день творить сама, наша доля в наших руках  , кожен коваль свого щастя 
|
04 липня 2010, 12:21 |
|
 |
|
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
|